Izvor:
20.08.2017 u 01:02
0

GRCI BESNI NA ADETOKUNBA: Sve je to maslo Milvokija!

Grčka košarkaška federacija besna je zbog odluke najboljeg igrača reprezentacije Janisa Adetokunba da propusti Evropsko prvenstvo zbog navodne povrede.

Grčki savez objavio je saopštenje u kojem je optužio američki klub Milvoki Baks, čiji je Adetokunbo član, da stoji iz odluke igrača da preskoči šampionat Evrope.

Iz Atine su poručili da će za koji dan objaviti sve detalje zbog kojih su ubeđeni da je NBA klub "nagovorio" grčkog košarkaša da odustane od nastupa za reprezentaciju.

Istovremena saopštenja menadžera Milvokija i Janisa Adetokunba, preko telefona i društvenih mreža čak iz daleke Kine, i to u ne propisnoj formi, o njegovoj nemogućnosti da učestvuje na Evropskom prvenstvu, nažalost nas nisu iznenadila.

Postoji serija tragova zbog kojih smo bili zabrinuti još otkako je Janis došao u Grčku, od početka priprema reprezentacije i koji su nam bili naznaka da postoji ceo dobro osmišljen projekat NBA kluba i Janisa da on preskoči EP – stoji, pored ostalog, u saopštenju grčkog košarkaškog saveza.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter