Izvor:
21.08.2017 u 18:18
0

Teodosić posle odustajanja od EP: Lekari jači od želje!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ističe da je odluku o neigranju na Evrobasketu doneo u konsultaciji sa selektorom Đorđevićem i lekarskim timom.

Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije. Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja. U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnost priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povredjeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati. – rekao je Teodosić.

Plejmejker Los Anđeles Klipersa vuče povredu lista već duže vreme. Ostaće u Beogradu narednih dana na terapijama, a sa njim će raditi i fizioterapeut ekipe iz Kalifornije. Pored Teodosića na Evrobasket zbog povrede neće putovati Marko Simonović, Miroslav Raduljica, Nemanja Bjelica, a ranije je otkazao i Nikola Jokić. Srbija igra u Grupi D u Istanbulu sa domaćinom, Rusijom, Velikom Britanijom, Letonijom i Belgijom.

sportklub.com
Foto: arhiva, kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter