Izvor:
22.08.2017 u 19:42
0

PODVRGNUT ISPITIVANJIMA: Vujošević primljen na dijalizu na VMA!

Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević primljen je na odeljenje nefrologije Vojnomedicinske akademije, gde je od utorka podvrgnut dijalizi i dodatnim ispitivanjima.

Selektoru BiH se zdravstveno stanje pogoršalo prošle nedelje pre i tokom utakmice predkvalifikacija za SP u Bratislavi, odakle je hitno prebačen u Beograd na tretman u hiperbaričnoj komori, pošto mu se na nožnom prstu javila gangrena.

– Da, primljen sam na dijalizu i ispitivanja. Zvali su me moji bivši igrači Vladimir Lučić i Dragan Milosavljević, a to mi je veoma drago – rekao je Vujošević.

Podsetimo, nekadašnji strateg Partizana, moskovskog CSKA i Limoža već nekoliko godina se bori sa dijabetesom, koji je iskusnom strategu uzrokovao velike probleme sa bubrezima.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter