Izvor:
29.08.2017 u 15:16
0

Kad te hvali najbolji igrač na svetu – DURENT: JEDVA ČEKAM DA VIDIM TEODOSIĆA U NBA LIGI! (VIDEO)

Miloš Teodosić (30, 195) je tokom leta napustio ekipu CSKA i prešao u redove Los Anđeles Klipersa. Mnogi se pitaju da li će iskusni plejmejker uspeti da se brzo prilagodi na NBA ligu, a Kevin Durent, MVP prošlogodišnjeg finala, jedva čeka da vidi srpskog plejmejkera u dresu tima iz "grada anđela".

– Jedva čekam da ga vidim kako igra za Kliperse. On je napravio najbolju asistenciju koji sam ikada video. Toliko me je iznenadio da sam se zavrteo i nisam znao gde se nalazim. Nisam mogao da verujem, nisam mogao da shvatim kako je uopšte uspeo da se snađe u takvoj situaciji. Uzbuđen sam što ću imati priliku da ga gledam u NBA ligi – izjavio je popularni Durentula.

mvp.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter