Izvor:
02.09.2017 u 18:37
0

BIĆE MU TEŠKO KADA ČUJE SRPSKU HIMNU: Saša Grujić priznao da mu neće biti lako kada od 16 časova krene meč u Ulker Areni!

Pomešana osećanja u najavi za Sašu Grujića, pomoćnika Sergeja Bazareviča.

Dok se bude intonirala himna Srbije pred duel D grupe Eurobasketa, nekome će na klupi Rusije ruka biti na srcu.

Saša Grujić je pomoćnik selektora Sergeja Bazareviča, i ima veliko iskustvo u ruskoj košarci.

Otvoreno je priznao da mu uopšte neće biti lako kada od 16 časova krene meč u Ulker Areni.

– To je nešto najteže što može da bude za mene. Uvek sam uz Srbiju, sa Saletom smo dobri prijatelji još iz perioda kada je bio u Panatinaikosu, ja u Lokomotivi, u Benetonu isto… Biće teško, i pored toga što nema dosta igrača koji su nosioci igre. Ipak je naša reprezentacija pokazala karakter protiv Letonije i ostaje jedan od glavnih favorita. Neka bude želja da se nađemo u finalu, pa tamo šta bude – bude. Ja nisam gubitnik, u svakom slučaju – rekao nam je Grujić.

– Kad je Turska u pitanju, pratli smo njihove utakmice u pripremnom periodu. Očekivali smo da će igrati agresivno, čak smo napravili i dosta neočekivanih grešaka. Primili smo 20 poena direktno, na koš posle naših grešaka, ali ipak smo pobedili. Ruska ekipa je obnovljena, došlo je do promena, i među trenerima i igračima, pa i u savezu. Mislim da je ovo početak neke nove ruske reprezentacije i povratak na puteve stare slave – objasnio je iskusni trener.

  • Kakva je bila reakcija u timu kada je potvrđeno da za Srbiju neće igrati Miloš Teodosić?

– Svi su ovde profesionalci, i nikome nije drago kad neko zbog povrede ne igra, pa neka je to i najteži protivnik. Svi su oni drugari, ima tu dosta igrača iz CSKA, a i svi vole da igraju protiv dobrih ekipa, i tu se stvaraju novi šampioni. Ipak je ovo mlada, neiskusna ekipa pored par igrača, pred njima je budućnost, i igra protiv Teodosića i drugih vrhunskih igrača bi njima značila mnogo. Reprezentacija Srbije je mnogo oslabljena, ali opet kažem to ne umanjuje kvalitet, i nadam se da će doći do medalje – poručio je Grujić.

Kakav će mu osećaj biti kada čuje "Bože pravde", kroz osmeh je odgovorio:

– Ne znam, ne znam… biće teško.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen/Sport Klub

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter