Izvor:
07.09.2017 u 00:17
0

ITALIJANI ZAKAZALI MEČ SA FINSKOM U OSMINI FINALA: Italija bolja od Gruzije za treće mesto u grupi A!

Košarkaška reprezentacija Italije pobedila je u Tel Avivu selekciju Gruzije sa 71:69 (27:10, 11:20, 20:17, 13:22) u poslednjem kolu Grupe B Evropskog prvenstva.

Italija je tom pobedom overila treće mesto u Grupi A, pa će u osmini finala igrati protiv Finske.

Košarkaši Gruzije, na drugoj strani, moraće da sačekaju kraj meča Izraela i Ukrajine da bi saznali da li nastavljaju takmičenje ili ne. Gruzija će se u narednu rundu šampionata Evrope plasirati jedino ako u večerašnjem meču slavi Izrael.

Najefikasniji u redovima Italije na današnjem meču bio je Marko Belineli sa 15 poena, poen manje postigao je Luidji Datome, dok je Pjetro Aradori ubacio 12 poena. U selekciji Gruzije najbolji je bio Majkl Dikson sa 29 poena.

Izabranici Etorea Mesine su vodili tokom celog meča, imali su i 19 poena prednosti, ali je Gruzija uspela da u finišu utakmice tu prednost sustigne i povede na ulasku u poslednji minut. Italijani su, ipak, slavili na kraju iako je Gruzija imala poslednji napad i šansu za pobedu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter