Izvor:
09.09.2017 u 02:45
0

Zvezda dovela plejmejkera: Ročesti za kraj crveno-bele slagalice!

Iskusni Amerikanac zadužio dres prvaka Srbije i ABA lige.

Potraga Crvene zvezde za prvim plejmejkerom konačno je završena!

Klub sa Malog Kalemegdana objavio je da je novi igrač tog kluba postao Amerikanac sa crnogorskim pasošem Tejlor Ročesti (32, 185 cm), čijim je dolaskom srpski i ABA šampion i predstavnik Srbije u Evroligi, kompletirao sastav za sledeću sezonu.

On je potpisao jednogodišnji ugovor.

Zvezda je, podsetimo, već angažovala Nikolu Radičevića na mestu organizatora igre, ali se tražio igrač sa više iskustva u rukama.

Izbor je pao na prekaljenog plejmejkera i poentera koji je prethodnu sezonu proveo kod Saše Obradovića u Lokomotivi, pre toga u Makabiju, Nižnjem, Montepaskiju…

Za ruski tim je u prethodnoj sezoni u proseku po meču beležio 12,5 poena i 3,9 asistencija u VTB ligi, te 11,4 poena i 3,2 asistencije u Evrokupu.

Ročesti je sedmo pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku, posle Džejmsa Feldina, Stefana Jankovića, Nikole Jovanovića, Marka Kešelja, Matijasa Lesora i Nikole Radičevića,

Klub je takođe napustio veliki broj igrača: Stefan Jović, Marko Gudurić, Čarls Dženkins, Ognjen Kuzmić, Luka Mitrović, Dion Tompson i Nejt Volters.

Levoruki plej stiže u redove Crvene zvezde mts, kao igrač koji će ekipi doneti veliki kvalitet i neophodno iskustvo koje je sakupio tokom 8 godina nastupa za kvalitetne evropske klubove. Odlikuju ga odličan pregled igre, šut sa poludistance i distance, i čvrsta igra u odbrani – piše na zvaničnom sajtu kluba, uz fotografiju u slagalici novog pojačanja.

Telegraf
Foto: Twitter/MozzartSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter