Izvor:
11.09.2017 u 22:00
0

Organizatori EP u Istanbulu oduzeli Srbima šajkače! (VIDEO)

Bizarna situacija desila se u Sinan Erdem areni, kada je našim navijačima saopšteno da im neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu sa šajkačama.

Organizatori Evrobasketa u toku šampionata zabranili su isticanje nacionalnih simbola, pa je grupa momaka iz Srbije odlučila da se vrati u domovinu.

Oni su prešle daleki put do Istanbula, međutim vidno razočarani odlučili su da je bolje pratiti završnicu turnira kraj malih ekrana, kada već ne mogu lepo da bodre našu selekciju.

Ova zabrana odnosi se na sve, pa su tako navijačima Hrvatske pred meč sa Španijom, oduzete zastave na kojima je pisalo "Mostar", "Posušje", "Neum"…

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter