Izvor:
18.09.2017 u 13:17
0

DOČEK SREBRNIH KOŠARKAŠA DANAS U BEOGRADU!

Košarkaši Srbije, koji su osvojili srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, danas će biti svečano dočekani po dolasku u Beograd – na aerodromu "Nikola Tesala" će avion kojim budu doleteli proći kroz vodeni luk, a u večernjim satima će biti priređen doček na platou ispred Starog dvora. Direktor aerodroma Saša Vlaisavljević je za Tanjug rekao da će naši košarkaši biti dočekani onako kako se dočekuju najveći šampioni.

– Njima u čast će avion proći kroz vodeni luk po sletanju na naš aerodrom", rekao je Vlaisavljević. Svečani doček na platou ispred Starog dvora će biti održan u 19 sati, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali i pozvao građane da se okupe u što većem broju. Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u Turskoj, pošto je sinoć u finalu izgubila od Slovenije 93:85.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter