Izvor:
05.10.2017 u 01:02
0

75 MILIONA DOLARA ZA TEA: Agent košarkaša otkrio i kako je propao dogovor sa Bulsima!

Menadžer Miloša Teodosića otkrio je da bi kapiten srpske reprezentacije mogao da potpiše naredne godine mnogo vredniji ugovor u NBA ligi.

Nik Lotsos je u razgovoru za "NBA Greece" otkrio i zašto je Teo ipak završio u Klipersima i pored izvesnog dogovora sa Čikago Bulsima.

– U Trevizu sam se prvim čovekom među skautima Ivicom Dukanom koji je odveo Tonija Kukoča u Čikago. Njegovo mišljenje se veoma poštuje u klubu. Pričali smo i on mi je rekao da je Miloš najbolji mogući igrač kojeg bi mogli da dobiju. Posle nekoliko dana me je pozvao generalni menadžer Gar Forman – rekao je Lotsos.

Tvrdi da je prvobitni dogovor bio trogodišnji ugovor vredan 30 miliona dolara.

– Sličan kao što Bogdanović ima u Sakramentu. Takođe, želeo sam da Miloš svako leto može da izađe iz ugovora jer mislim da može da ostvari "Ol-star" ugovor. Bili smo spremni na potpis, a i Forman je želeo da dovede Teodosića jer u Čikagu ima mnogo Srba.

Međutim, preokret se desio kada je došlo do trejda Džimija Batlera.

– Znao sam da do dogovora ništa neće biti kada su trejdovali Batlera. Dva dana kasnije zvao me je Formar i rekao mi da ne žele ovakvoj ekipi koja kreće ispočetka, da dodaju 30-godišnjaka koji nema iskustvo u NBA – dodao je menadžer.

Prezadovoljan je ipak onim što bi Teo tek mogao da dobije od Klipersa.

– Teodosić bi narednog leta mogao čak da potpiše ugovor vredan od 75 miliona dolara – otkrio je Lotsos.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter