Izvor:
05.10.2017 u 01:08
0

MUTA POSLE PORAZA U BARU: Katastrofa!

Trener Partizana Miroslav Nikolić bio je u neverici posle poraza njegovog tima u Baru od Mornara.
Muta nije mogao da veruje kako lošu odbranu igrali crno-beli u prvom poluvremenu.

"Čestitam Mornaru na zasluženoj pobedi, imali su kontrolu rezultata tokom čitave utakmice. Mi smo u utakmicu ušli bez žara i borbenosti, samo u prvoj četvrtini smo primili 36 poena a to je neprihvatljivo za Partizan", rekao je Nikolić.

Partizan je do prvog izjednačenja na utakmici došao 50-ak sekundi pre kraja, imao je zatim i šut za vođstvo (Čakarević), nije ga pogodio, pa je Reli-Ros sa zvukom sirene doneo pobedu Mornaru.

"Slabo igramo odbranu, danas je to bilo katastrofa. U drugom poluvremenu smo se vratili željom, a da je takva želja bila i u prvom poluvremenu mislim da bi utakmica bila drugačija", dodao je Nikolić.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter