Izvor:
19.10.2017 u 15:10
0

Jokić sjajan u porazu od Jute, Bogdanović i Marjanović odmarali!

Nakon prve noći u NBA ligi, koja je nagovestila kakva se dinamika od nje može očekivati, ni druga nije zaostajala. Debi u novoj sezoni zabeležili su srpski internacionalci Nikola Jokić i Nemanja Bjelica

Jokić je još jednom pokazao svoju raznovrsnu igru, postigavši sedam poena, uz 12 uhvaćenih lopti i osam asistencija za 35 minuta provedenih na parketu.

To ipak nije bilo dovoljno za pobedu Denvera nad Jutom, koja je na kraju slavila sa 106:96.

Najefikasniji u redovima Džeza bili su Gober sa 18 poena i deset skokova, Burks sa 16 poena, 14 je dodao Fejvors a poen manje Džonson.

Kod Denvera, Barton je postigao 23 poena, Milsap 19, dok je Heris zabeležio 14 poena.

U narednom meču Denver 21. oktobra dočekuje Sakramento, kada se očekuje prvi duel Jokića i Bogdanovića u NBA ligi.

Nemanja Bjelica je odigrao 12 minuta u porazu Minesote od San Antonija 107:99.

Bjelica je odlično iskoristio svoje minute pa je zabeležio devet poena, uz tri uhvaćene lopte i bio pravo osveženje sa klupe Minesote kojoj je davao dosta energije.

Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović nisu ulazili na parket večeras.

Srpski bek zbog lakše povrede zgloba nije mogao da pomogne timu u porazu od Hjustona 100:105, dok Marjanović odlukom trenera nije ulazio u igru u pobedi Detroita nad Šarlotom od 102:90.

Bogdanović bi za Kingse trebao da debituje u pomenutom meču protiv Denvera 21. oktobra, a Marjanović će svoju šansu za debi imati 20. protiv Vašingtona.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter