Izvor:
23.10.2017 u 14:29
0

STIGLE VESTI O TEODOSIĆEVOJ POVREDI: Evo do kada bi mogao da bude van parketa! (FOTO)

Nije najgore, ali daleko od toga da je dobro! Tako se najlakše može opisati povreda koju je Miloš Teodosić zaradio protiv Finiksa.

Kapiten reprezentacije Srbije je na ramenima saigrača iznet sa terena i već u prvi mah je bilo jasno da je povredio levu nogu.

Njegov klub, Los Anđele Klipersi, izdao je saopštenje i objasnio šta se Teu dogodilo.

Naime, Teodosić ima povredu "plantar fascia" leve noge, odnosno ligamenta koji spaja petu i prste, a navodi se da i dalje nije poznato kada će se vratiti na teren.

Međutim, mediji u SAD su javili da bi naš as mogao već početkom januara da se nađe na parketu. Vode se time da ligament u stopalu nije pukao, što znači da to automatski povlači pauzu od tri do četiri meseca.

Pojavila se i priča da bi Klipersi mogli da angažuju zamenu za Teodosića, a od imena koja se pominju izdvajaju se Deron Vilijams, Ras Smit, Džon Dženkins i Leandro Barbosa.

Ukoliko neko od njih i dođe, Klipersi će morati da plate porez na luksuz. Pravila su jasna, a ona kažu da bi u slučaju dolaska nekoga od pomenutih košarkaša ''veteranski minimum'' bio prekoračen.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter