Izvor:
26.10.2017 u 02:42
0

ČOVIĆ U NOVOM RATU S PARTIZANOM: Naše komšije puštaju bajate vesti!

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da su knjigovodjstvo i finansijski izveštaji kluba apsolutno tačni, a da finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama "bajata vest", koju su pustile, kako je rekao – "naše komšije".

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da se u finansijskom izveštaju za 2016. godinu navodi da je košarkaški klub Crvena zvezda poslovao sa gubitkom od 379.160.669,41 dinara.

To je vest koja je bajata i koju su pustile naše komšije. Komšije se očigledno bave interesantnim stvarima. Ništa u Zvezdi nije bilo sakriveno, to pokazuje kroz koji proces klub prolazi od 2011. godine. Naše rukovodstvo i finansijski izveštaji su apsolutno tačni i moraju da budu potvrdjeni od naše revizije i od Evroligine revizije, koja vam neće oprostiti. Nisu to vremena nekadašnje Evrolige, kada ste mogli da zabašurite karte i da pravdate mnoga sredstva sredstvima iz ljubavi – rekao je Čović novinarima u Beogradu.

On se osvrnuo i na finansijski izveštaj Partizana.

Video sam ovu drugu, naša odluka je crveno-bela, a njihova crno-bela. Nije mi jasno da neko prikazuje gubitak od 39 miliona a da samo bivšem treneru duguje 600.000 evra, kad te stvari pomnožim… Ne bih se bavio time, to je bajata i zlonamerna informacija – naveo je Čović.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter