Izvor:
28.10.2017 u 12:15
0

U DERBIJU 6. KOLA ABA LIGE: Partizan ubedljiv protiv Cibone u Zagrebu! (VIDEO)

Košarkaši Partizana savladali su kao gosti Cibonu (90:74 ) u derbiju 6. kola regionalne ABA lige i tako nastacvili seriju dobrih rezultata.

Posle šest kola u regionalnom takmičenju Partizan ima 4 pobede, jednu više od i Cibone.

Partizan za koji je debitovao Samardo Samjels, pokazavši da će biti pojačanje za tim trenera Miroslava Nikolića je od polovine prve četvrtine potpuno kontrolisao sve što se dešavalo na terenu.

Odličan debi u crno-belom dresu imao je Samardo Samjuels koji je za 16 minuta postigao 16 poena i uhvatio sedam lopti. Fenomenalan je bio i Najdžel Vilijams-Gos koji je imao učinak od 20 poena i 13 asistencija.

U ekipi iz zagreba, Jang je ubacio 20, a Luka Žorić 18 poena

Prva četvrtina

Igra se brzo. Počelo je trojkama na obe strane, a prve poene za Partizan postigao je centar Samardo Samjuels. Na polovini prve četvrtine Cibona je vodila 10:7.

Partizan je izgubio čak 6 lopti za deset minuta, ali je uspeo da nadoknadi zaostatak od 12:7 i prvi kvartal dobije rezultatom 17:16.

Druga četvrtina

Partizan sjajnno šutira. Ubacio je šest od 11 pokušaja za tri poena (Andrić 4) i u 14. minutu vodio je 32:22. Dobar je i Semjuels koji je ubacio četiri poena.

Do kraja deonice Partizan je uspeo da sačuva dvocifrenu prednost. Odlični su izabranici Mute Nikolića u šutu, iako u timu nema patrika Milera, koji se nije ni skinuo. Samjuels je za sada pokazao da će biti pojačanje.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/partizanbc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter