Izvor:
28.10.2017 u 22:45
0

LEPE VESTI ZA TEODOSIĆA: Uskoro se vraća na teren!

Povreda stopala košarkaša LA Klipersa Miloša Teodosića nije toliko ozbiljna kako se pretpostavljalo i on bi na teren mogao da se vrati već početkom decembra.

To je odlična vest za srpskog reprezentativca, pošto su prve informacije govorile da se njegov povratak očekuje tek u januaru 2018. godine.

– Miloš će morati da miruje još najviše najviše tri nedelje, nakon čega se očekuje da polako ulazi u trenažni proces i rad sa loptom. To znači da bi mogao da se vrati na teren već u decembru, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi. Doktori LA Klipersa se nadaju da će njegov oporavak biti brži nego što se očekivalo u prvi mah – poručio je za Mondo izvor blizak srpskom košarkašu.

U svakom slučaju, ovo su ohrabrujuće vesti za Teodosića, koji je ovo leto potpisao za NBA klub iz Los Anđelesa.

izvor:kurir.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter