Izvor:
29.10.2017 u 21:41
0

Alimpijević: Ozbiljno protiv MZT-a, vraća se Dangubić!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je ekipi prijalo nekoliko "mirnijih dana" koji su iskorišćeni za kvalitetan rad na treninzima uoči nove teške serije – MZT, Bamberg, Partizan, Unikaha.

"Konačno smo imali malo više vremena da se osvežimo i treniramo na prvom mestu. Prvi protivnik koji nam sledi je MZT, koji je pre nekoliko dana umesto Amerikanca Jansena doveo Radosava Spasojevića, čime je u ranoj fazi sezone pokazao da ima svoje ambicije", istakao je Alimpijević.

On kaže da je MZT stabilan ligaš, dobra ekipa i da ovoj utakmici crveno-beli moraju da pristupi, kao i svakoj, maksimalno ozbiljno.

"Za nas je dobra vest i veliko pojačanje činjenica da nam se u tim vraća Nemanja Dangubić, koji je izuzetno važan za ovaj tim", rekao je Alimpijević za klupski sajt i pozvao navijače da dođu i podrže ekipu jer sa njima i bez njih nije isto.

Utakmica 6. kola ABA lige između Crvene zvezde i MZT-a igra se sutra od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter