Izvor:
03.11.2017 u 08:16
0

POD ZNAKOM PITANJA: Teodosićev oporavak napreduje, ali nije poznato kada će na teren!

Srpski košarkaš Miloš Teodosić za sada se dobro oporavlja, ali prema rečima ljudi iz Los Anđeles Klipersa još nije poznato kada će se vratiti na teren

Kapiten naše reprezentacije povredio se 21. oktobra u meču sa Finiksom, kada je povredio kost koja spaja petu i prste.

Oporavak je veoma složen, a prema rečima Lorensa Franka, predsednika košarkaških operacija Klipersa, Milošev oporavak ide veoma dobro.

Napreduje, ali povratak na teren još je nepoznat. Ovo je jedna od povreda, kada jednostavno morate dopustiti telu da vam kaže kada ste spremni. Za sada sve ide u pozitivnom pravcu – rekao je Frank.

Teodosić je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima vredan 12,3 miliona dolara.

Plan je bio da prvih deset dana neopterećujemo nogu uopšte i da onda posle toga vidimo kako stvari stoje. Prošlo je deset dana i sada hoda – istakao je trener Klipersa Dok Rivers.

Teodosić je odigrao dve utakmice u NBA ligi na kojima je prosečno beležio 5,5 poena i četiri asistencije za 16 minuta na terenu.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter