Izvor:
04.11.2017 u 20:18
0

MUTA NIKOLIĆ: Da budemo „napaljeniji“ od Zvezde jer nemamo iskustva!

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić izjavio je u motivaciji leži ključ pobede u večitom derbiju protiv Crvene zvezde u 7. kolu ABA lige.

"Nemamo iskustva, ali moji igrači moraju da se "napale", stisnu zube i pokažu veću borbenost nego Zvezdini" poručio je trener crno-belih na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Šef struke Partizana istakao je da zbog povreda ni sam ne zna sa kojim će se timom suprotstaviti Crvenoj zvezdi.

"Dosta igrača nisu trenirali. Neki igrači uprkos zdravstvenim problema moraju da se stisnu. Imali smo dosta povreda, a obda i nesrećni poraz u Limožu. Moramo da odigramo stabilnije u odbrani. Doći će rezultat ukoliko ga zaslužimo. Zvezda je napravila dobar tim, na svakoj poziciji ima po dva igrača. Oni i Budućnost pretenduju za prvo mesto u ABA ligi" izjavio je Nikolić.

On je pođednaku važnost označio duel sa Crvenom zvezdom i Lokomotivom iz Kubanja, protiv koje igraju dva dana kasnije.

Pričama na temu eventualnog dolaska Radeta Zagorca nije želeo da pridaje veliki značaj.

"Još nema ništa od dolaska Radeta Zagorca. Treba se fokusirati na derbi" zaključio je Nikolić.

Kapiten Partizana Novica Veličković akcent uoči predstojećeg derbija stavio je na najmlađe aktere i njihovu ulogu u ovom susretu.

"Velika je nauka skinuti teret sa mladih igrača. Sigurno da stvara pritisak, ali derbi je nešto što dve-tri zemlje imaju u Evropi. Treba da uživaju i pruže maksimum. Svesni su u kakvom su klubu. Najgore je nabaciti pritisak na mlade igrače".

Veličković je imao različito mišljenje o predstojećim utakmicama protiv Zvezde i Lokomotive.

"Pre bih izabrao pobedu protiv Zvezde", nije imao dilemu iskusni krilni košarkaš.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde u 7. kolu ABA lige igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter