Izvor:
06.11.2017 u 19:27
0

VEČERAŠNJI DERBI U ZNAKU DEBITANATA: 18 novajlija Zvezde i Partizana odmeravaju snage! (foto)

Prvi duel dva najpopularnija košarkaška kluba Srbije počinje u 21 sat.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras (21.00 Arena sport 1) u hali "Aleksandar Nikolić" igraju prvi večiti derbi u sezoni u okviru 7. kola Superlige.

Posle skoro šest meseci pauze, kada je Partizan slavio košem Novice Veličkovića u poslednjoj sekundi, crno-beli kao nominalni domaćini čekaju najvećeg rivala, aktuelnog prvaka Srbije i Jadrana, sa identičnim skorom oba tima u ABA ligi 4-2.

Čak 18 debitanata biće na parketu "Pionira", po devet na obe strane, a verovatno će najviše od njih i zavisiti ishod duela jer veliki značaj u igri Partizana daju Patrik Miler, Najdžel Vilijams-Gos i Samardo Semjuels, a Tejlor Ročesti, Džejms Feldin i Matijas Lesor u Crvenoj zvezdi.

Zanimljivo je da su kladionice kao velikog favorita u ovom duelu stavile Crvenu zvezdu na čiju pobedu se kvota kreće od 1,52 do 1,60 zavisno od kladionice, dok je kvota na pobedu Partizana između 2,40 i 2,55.

TelegrafДимитри
Foto: Twitter/sportnetwork.rs‏/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter