Izvor:
08.11.2017 u 00:20
0

BEZ CIGARETA U PIONIRU: Partizan apelovao na Grobare da poštuju zabranu pušenja u dvorani!

Košarkaški klub Parizan apelovao je danas na navijače da poštuju zabranu pušenja u hali "Aleksandar Nikolić", pošto će u slučaju da se taj prekršaj ponovi u predstojećim utakmicama u Evrokupu, crno-beli biti kažnjeni.

Kako je saopšteno na sajtu Partizana, klub je od čelnika Evrokupa primio dopis u kome se opominje da je zabranjeno pušenje u dvorani.

"Energija koju navijači Partizana emituju sa tribina zaštitni je znak svakog takmičenja u kome igra naš crno-beli tim. Mnogo puta do sada naši navijači su demonstrirali sa kolikim žarom daju srce, ruke i glas za Partizan. Ipak, odredjena pravila koja se tiču ponašanja u hali ne poštuju se u potpunosti, a na to je Partizanu skrenuta pažnja od rukovodstva Evrokupa, u kome se klubovi upozoravaju da je pušenje u dvoranama zabranjeno i da će sledeći prekršaji biti ispraćeni sankcijama", navodi se.

U saopštenju se dodaje da će klubovi biti oštro kažnjeni i za ubacivanja sitnog novca, upaljača i drugih mekih i tvrdih predmeta u teren.

"Stoga, Partizan apeluje na navijače da se na sutrašnjoj utakmici protiv Lokomotive Kubanj uzdrže od svega što klubu može naneti štetu", piše u saopštenju.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Lokomotive Kubanj, utakmicu petog kola Evrokupa.

Partizan ima jednu pobedu u prva četiri kola, a Lokomotiva je ostvarila maksimalan učinak od četiri pobede.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter