Izvor:
11.11.2017 u 13:55
0

ČETVRTI PORAZ SRPSKOG ŠAMPIONA U EVROLIGI: Unikaha rutinski protiv Zvezde u Malagi!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Malagi od Unikahe u šestom kolu Evrolige – 65:79.

Tim trenera Dušana Alimpijevića tako je ostao na dve pobede, dok je španski tim za koji nastupaju trojica srpskih košarkaša ostvario treći trijumf.

Najefikasniji kod domaćina bio je bivši igrač Crvene zvezde Nemanja Nedović sa 17 poena, Sasu Salin je dodao 15, to jest pet trojki, Dragan Milosavljević ubacio je 12, i to sve u prvom poluvremenu…

U ekipi Zvezde po deset poena postigli su Tejlor Ročesti, Džejms Feldin i Matijas Lesor.

Bilo je ovo najgore izdanje crveno-belih u sezoni.

Zvezda je od starta bila u velikom zaostatku. Unikaha je odmah povela 7:0 i 10:2, a zatim je španski tim na krilima trojki Sasu Salina (četiri) i Nemanje Nedovića (dve), kao i dobre igre Dragana Milosavljevića povećavao prednost, koja je već u 15. minutu iznosila 21 poena (39:18).

Tim Dušana Alimpijevića je tokom treće deonice uspeo da se vrati u igru. Trojkom Ognjena Dobrića u 27. minutu Zvezda je uspela da se približi na samo šest poena zaostatka – 48:54.

Međutim, ponovo se razigrao Nemanja Nedović, vezao sedam poena i ugasio nadu bivšeg kluba da može do velikog preokreta.

Utakmicu je pratilo 7.521 gledalaca.

Sledeće nedelje igra se "dupli program" u Evroligi – Zvezda u sredu dočekuje CSKA, a u petak gostuje Olimpijakosu.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter