Izvor:
11.11.2017 u 14:06
0

NIŠTA OD POJAČANJA: Kevin Džouns zbog duga tužio i blokirao Partizan!

Bivši košarkaš Partizana Kevin Džouns tužbom je aktivirao BAT pa će Partizanu do daljnjeg biti zabranjeno registrovanje igrača.

Direktor Partizana Dejan Kijanović za B92 kaže da BAT ne blokira račune i ne sprečava funkcionisanje kluba, a pošto pojačanja za sada nisu prioritet, nije ni Džouns.

Klub će ga isplatiti kada bude bio u mogućnosti, a Kijanović kaže da kod sebe nema tačan podatak o kojoj sumi je reč. Nezvanično, reč je o 20.000 evra.

"Nemam tačan podatak kod sebe, ali suma nije velika kao što smo imali probleme sa Edom Murićem (150.000 evra) ali da ćemo biti blokirani, bićemo", kaže Kijanović.

Na sajtu FIBA se pojavila informacija da blokada kreće od 11. novembra.

"To je BAT. Mi ćemo to rešiti onog trenutka, ako bude potrebe da dovodimo nekog igrača. Oni nama ne sprečavaju poslovanje, sprečava nam se registracija novih igrača, ali nam ne blokira račune tako da, naravno ne planiramo da ostanemo zauvek blokirani, ali to nije prioritet dok se ne bude potreba za registracijom novih igrača koje trenutno nemamo", objašnjava direktor crno-belih.

U Partizanu smatraju da je sastav ekipe zadovoljavajući s obzirom na to u kakvoj se situaciji klub nalazi.

"Tim može samo da raste. Ne treba zaboraviti da je i naš trener celog leta bio odsutan zbog reprezentativnih obaveza i mislimo da ekipa lagano napreduje. Nadamo se da će u ovom prozoru još više napredovati. Ako se slučajno bude otvorila mogućnost za neko kvalitetno pojačanje koje nam je u dometu mi ćemo reagovati, ali da jurimo, ne jurimo",kaže Kijanović.

Izvor: B92
Foto: twitter/kevin jones

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter