Izvor:
05.07.2016 u 17:00
0

NEDOVIĆ ZADOVOLJAN: „Moj zadatak je da unesem energiju i uspeo sam u tome!“

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović rekao je posle pobede nad Portorikom (87:81) da je ekipa ušla nervozno u prvu utakmicu na kvalifikacionom turniru i naglasio da se tim već okreće narednom meču sa Angolom.

Bili smo stegnuti na početku meča, ja prvi. Posle dugo vremena smo igrali zvanični mec pred svojom publikom, a moj zadatak je da unesem energiju, uspeo sam u tome, kao i cela ekipa. Najbolje je da bude sad ovako, nego u trećoj ili četvrtoj utakmici. Brzo zaboravljamo sve što je bilo i okrećemo se Angoli. Siguran sam da ćemo u drugom meču biti mnogo opušteniji. Rastemo iz utakmice u utakmicu i to je ono najbitnije za nas – rekao je Nedović nakon meča.

Nikola Jokić složio se u oceni da je Srbija nervozno ušla u duel i posebno pohvalio atmosferu u timu.

Prva zvanična utakmica i bilo je nervoze na početku. Kontrolisali smo meč, ali smo imali pad na kraju. To se neće više dešavati. Iskoristili su našu nepažnju, biće znatno lakše da se igra kasnije. Probili smo led i sada nas čeka meč sa Angolom. Atmosfera u hali je bila super, bilo je puno ljudi i lepo je igrati ovde. Kada sam ušao u tim, bilo je jasno da je atmosfera sjajna i svi bodrimo jedni druge – rekao je Jokić.

Naredni meč na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, Srbija će odigrati u sredu sa Angolom od 18 sati.

Tanjug
Foto: Twitter/LjubomirovicRTS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter