Izvor:
21.11.2017 u 02:15
0

„Orlovi“ težim putem do Mundobasketa: Srbija ne može da računa na igrače iz Evrolige!

Za Srbiju na prvim mečevima kvalifikacija za Mundobasket neće igrati košarkaši iz Evrolige.

Jovica Antonić, pomoćni trener nacionalnog tima rekao je da u timu neće biti ni Stefana Jovića koji se oporavlja od povrede šake.

On je dodao da štab pokušava da dobije neke druge igrače za utakmicu sa Gruzijom (27. novembar).

Reprezentativci se okupljaju u utorak u podne, a prvu utakmicu kvalifikacija igraju protiv Austrije u petak od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić". U Kraun plazi će se naći 14 igrača sa spiska od 24.

Za sada su nedostupni i Vasilije Micić (Žalgiris), Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević, Dejan Musli (Unikaha), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Marko Gudurić (Fenerbahče).

Od igrača nema ni onih koji igraju za Crvenu zvezdu, odnosno Nemanje Dangubića, Nikole Jovanovića i Branka Lazića.

"U kontaktu smo sa evroligaškim klubovima, pokušavamo da dobijemo neke igrače za drugu utakmicu sa Gruzijom u utorak. Malo je neregularno da Fenerbahče pušta trojicu turskih reprezentativaca, ali ne i Marka Gudurića. Videćemo da li će se pojaviti u subotu", rekao je za Novosti Jovica Antonić.

happytv.rs
Foto: Twitter/RTS_Sport, kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter