Izvor:
25.11.2017 u 14:17
0

JOKIĆ OBJASNIO: Pružio odličan meč protiv Gasola i Grizlisa! (video)

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, odigrao je odličan meč u pobedi svoje ekipe nad Memfis Grizlisom – 104:92.

Srpski košarkaš zasenio je starijeg kolegu Marka Gasola, sa kojim ga mnogi u Americi porede, zbog svoje raznovrsnosti u napadu.

Jokić je na terenu proveo 36 minuta i za to vreme je ostvario učinak od 28 poena, 13 skokova i osam asistencija, uz jednu ukradenu i pet izgubljenih lopti.

Centar Nagetsa igrao je veoma pametno u napadu, a zbog odusustva Pola Milsapa, morao je više da povuče u napadu. Jokić je iz igre šutirao 11 od 17, dok je sa bacanja imao učinak 4/6.

Jokić je i prelomio utakmicu u četvrtoj deonici u kojoj je postizao veoma važne poene i kada je bio nerešiva enigma za visoke igrače Memfisa.

Konačno veću minutažu dobio je Kenet Farid koji je meč završio sa 14 poena i devet skokova, dok su dobro odigrali Geri Heris i Džamal Mari. Plejmejker Denvera je imao učinak od 15 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je bek upisao 15 poena, četiri skoka i tri asistencije.

U poraženom sastavu Džamajkl Grin je bio najefikasniji sa 21 poenom, Gasol je ubacio 15 uz 14 skokova i šest asistencija, dok je Tajrik Evans imao 15 poena.

Prethodne noći Nemanja Bjelica i Boban Marjanović nisu dobili minutažu u svojim timovima.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter