Izvor:
28.11.2017 u 15:33
0

Bogdanović presudio šampionima NBA lige: „Ceo život verujem u sebe“! (VIDEO)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, nakon što je doneo pobedu Sakramentu protiv šampiona NBA lige Golden Stejta (110:106), istakao je da u odlučujućim trenucima uvek ima samopouzdanje da reši meč.

Bivši šuter Partizana i Fenerbahčea 12 sekundi pre kraja poentirao je preko najboljeg defanzivca lige Drejmonda Grina, a onda je sa slobodnih bacanja doneo trijumf Kingsima u Ouklendu.

"Ceo život imam veru u sebe kada je poslednji šut. Bio sam fokusiran samo kako da postignem koš najlakše što mogu, a ne da li je Grin ispred mene. Nisam pratio njega", rekao je Bogdanović, a prenosi "Sacramento Bee".

Bogdanović priznaje da ima još puno prostora da napreduje u najjačoj ligi sveta.

"Trudim se da budem spreman u svakom momentu utakmice. Trener mi stalno ponavlja da budem agresivniji i to je stvar koju moram da popravim. Ovde je mnogo drugačije nego u Evropi".

Njegov saigrač, legendarni Vins Karter ističe da Bogdanović stalno sluša savete.

"Mora da prebrodi mentalne prepreke kada mu nekad ne krene kako treba. Nekad igramo sami protiv sebe. Stalno pričamo, osećam da mora više da koristi sut", dodao je Karter.

Pohvale su stigle i od trenera Dejva Jegera koji kaže da Bogdanović ima podršku svih u klubu.

"Rekao sam mu da bude hrabar, čak i kad ne ide. Moraš da ostaneš pozitivan, ali ne samo kratkoročno. Dugo ćemo biti zajedno i postoje stvari koje mogu da budu bolje, uz poverenje", zaključio je Jeger.

tanjug.rs
Foto: instagram/bogdan.bogdanovic13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter