Izvor:
09.07.2016 u 18:23
0

NASTAVLJAJU USPEŠNU SARADNJU: Veseli objavio da ipak ostaje u Fenerbahčeu

Češki košarkaš Jan Veseli i naredne sezone nosiće dres vicešampiona Evrope Fenerbahčea.

Veseli je pre nekoliko dana postao slobodan igrač, spekulisalo se da bi mogao da se vrati u NBA ligu, ali je odlučio da produži saradnju sa timom iz Istanbula.

Sjajna sezona je iza nas, ali nismo sve završili. Fenerbahče je veliki klub sa najvišim ambicijama i zato sam odlučio da ostanem u klubu gde mogu da se razvijem kao igrač i čovek. Radujem se novoj sezoni i drago mi je što sam deo ove porodice – napisao je Veseli na svom Instagram profilu.

Veseli je karijeru počeo u Geoplin Slovanu, potom je tri sezone proveo u Partizanu, iz kojeg je otišao u Vašington, a pre Fenerbahčea igrao je za Denver.

Od 2014. godine je član ekipe koju trenira Željko Obradović, a prošle sezone osvojio je "duplu krunu" u Turskoj i izabran u idealnu petorku Evrolige.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ armanicinsavass

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter