Izvor:
13.12.2017 u 15:56
0

Nikola Kalinić na terenu posle četiri meseca pauze!

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić mogao bi da po prvi put ove sezone nastupi za turski klub i to u meču Evrolige protiv Žalgirisa.

Srpski košarkaš imao je specifičnu povredu leđa i tačna prognoza oporavka i povratka na teren nije mogla da se odredi.

Prema beogradskim medijima, povreda je sada iza reprezentativca Srbije, koji će najverovatnije debitovati ove sezone protiv Žalgirisa.

Kalinić se prethodnih sezona dosta trošio, gotovo da nije imao odmora, a sve je kulminiralo na pripremama za Evrobasket, kada je odlučeno da je za Kalinića bolje da propusti EP.

Oporavak je trajao nešto duže i posle četiri meseca (20. avgust) Kalinić će se ponovo naći na terenu. Utakmica između Fenerbahčea i Žalgirisa na programu je u četvrtak od 19.45.

b92.net
Foto: twitter/nikola_kalina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter