Izvor:
24.12.2017 u 14:27
0

SRPSKA NBA NOĆ: Bogdanova savršena partija, Jokić plesao protiv šampiona, Teo dobro počeo! (VIDEO)

Trojica naših NBA košarkaša imala su zapažene uloge u noći između subote i nedelje, samo je roviti Nemanja Bjelica ostao bez nastupa, ali je bio na klupi Minesote i očekuje se povratak.

Zato su blistali Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić, dok je Miloš Teodosić odlično počeo meč, ali posle malo posustao.

Krenimo od Jokića – fantastični centar Denvera bio je među najzaslužnijima što su Nagetsi šokirali Golden Stejt i dobili šampiona drugi put u tri ovosezonska susreta – 96:81. Naš NBA as bio je sjajan sa 18 poena i skok mu je nedostajao za dabl-dabl, ali je imao i četiri asistencije, blokadu i ukradenu loptu.

Efikasniji od Jokića bio je samo Geri Heris sa 19, dok su po 15 poena postigli Vilson Čendler i Trej Lajls. Tako su Voriorsima, među kojima je najbolji bio Kevin Durant sa 18, prekinuli seriju od 11 vezanih trijumfa.

Bogdanović je imao fantastičnu veče koje bi bilo potpuno da je njegov Sakramento slavio, umesto čega je poražen od San Antonija 99:108.

Naš sjajni šuter je ušao sa klupe i za 29 minuta na parketu ubacio 15 poena, i to bez promašaja. Šutirao je 6/6 iz igre, od čega je pogodio sve tri trojke koje je pokušao. Fenomenalnu partiju je zaokružio sa po skokom i asistencijom.

Sparse su do pobede vodili Pau Gasol i to 10. tripl-dablom (14 poena, 11 skokova i 10 asistencija), i Lamarkus Oldridž sa 29 poena.

Što se tiče Miloša Teodosića, bio je starter u Los Anđeles Klipersima koji su poraženi od Memfisa sa 115:112.

Kapiten Srbije je odlično započeo meč i postigao sedam poena u uvodnih isto toliko minuta, ali je do kraja još samo jednom bio precizan za ukupno devet poena. Imao je i četiri asistencije, odnosno po skok i ukradenu loptu za 32 minuta na gostujućem parketu.

Happytv.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter