Izvor:
28.12.2017 u 15:46
0

Bogdanović i Kingsi srušili „kralja“! (VIDEO)

Bogdan Bogdanović odigrao je jednu od najboljih partija od dolaska u NBA ligu, u pobedi Sakramenta nad Klivlendom 109:95.

Bogdanović je bio jedan od ključnih igrača Kingsa sa 16 poena (6/9 iz igre, 3/6 trojke), osam asistencija, četiri ukradene lopte, tri skoka i jednom blokadom.

"Sjajna pobeda, timska. Bilo je neverovatno, kao plej-of utakmica koju gledam na YouTube", rekao je Bogdanović koji je postigao isti broj poena kao Lebron Džejms.

Kingse je do velike pobede predvodio veteran Vins Karter sa 24 poena, postigavši prvi put od 2007. godine više poena od Lebrona Džejmsa u međusobnom duelu.

Osim što je bio najefikasniji igrač Kingsa, Karter je bio i igrač odluke u prelomnim trenucima meča. Prvo je pogodio trojku uz zvuk sirene za 85:80, početkom poslednjeg perioda.

Potom je ubacio još jednom sa distance za 101:87 na pet i po minuta pre kraja, da bi tačku stavio 20 sekundi pre kraja skok-šutom preko Džae Kraudera za obavije cele arene.

Džejms je zabeležio tripl-dabl u Kaliforniji sa 16 poena (6/17), 14 asistencija, deset skokova i pet ukradenih lopti, dok je najefikasniji kod Kavsa opet bio Kevin Lav sa 23 poena.

Ovo je drugi uzastopni poraz Kavsa, nakon neuspeha u Ouklendu za Božić u reprizi poslednja tri NBA finala.

b92.net
Foto: FreeDawkins/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter