Izvor:
10.01.2018 u 02:39
0

Potvrda iz Partizana: Tu je ponuda za Milera, bilo ih je i za Gosa! Još razmatramo…

Tragom informacije da je Partizan dobio ponudu od turskog Gacijantepa za Patrika Milera, Sportski žurnal kontaktirao je direktora crno-belih Dejana Kijanovića koje bez mnogo okolišanja potvrdio pisanje medija:
"Imamo ponudi i razmatramo je".

Kijanović nije želeo da ulazi u detalje niti da širi priču, ali je otkrio neke do sada nepoznate detalje. Naime, to nije jedina ponuda koja je stigla na adresu najtrofejnijeg srpskog kluba…
"Sada se pominje to za gacijantep, ali mi smo i ranije imali ponude", počeo on. "I za Milera, ali i za Vilijams Gosa. Sve smo ih odbijali".

Partizan ima priliku da dobro proceni situacijhu i onda donese konačnu odluku. Nema žurbe…
"Obojica imaju ugovore na dve godine sa Partizanom. Razmotrićemo sve opcije i doneti odluku koja će biti u intersesu kluba", zaključio je Dejan Kijanović.

Happytv.rs/Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter