Izvor:
13.01.2018 u 19:42
0

ABA LIGA: Partizan favorit u predstojećem meču sa Igokeom!

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da je Partizan favorit u predstojećem meču u ABA ligi, ali da će njegova ekipa učiniti sve da se revanšira crno-belima za poraz u Beogradu.

"Motiva za utakmicu imamo na pretek, pobeda u Skoplju nam je mnogo značila i dala nam je veliko samopouzdanje. Ne želimo da se zadovoljimo opstankom i želimo u svakoj utakmici ići na pobedu. Partizan je veliki protivnik, mnogo kvalitetniji od nas i favorit je u ovoj utakmici", rekao je Bajić.

Košarkaši Igokee sutra dočekuju Partizan u utakmici 16. kola regionalnog takmičenja.

Igokea je trenutno osma na tabeli sa šest pobeda i devet poraza, dok je Partizan šesti sa trijumfom više.

"Želimo da se revanširamo za poraz koji smo doživeli u Beogradu i koji je za nas bio najveće poniženje. Ukoliko ispoštujemo sve dogovore iz svlačionice, ja sam uveren da možemo doći do pobede koja bi nam mnogo značila u konačnom plasmanu", rekao je Bajić.

Košarkaš Igokea Vuk Radivojević naveo je da očekuje da će njegova ekipa nastaviti pobednički niz.

"Partizan nam je dužnik od prve utakmice. Bitno nam je da držimo jak ritam, da igramo našu igru, bez padova koje smo imali u nekim utakmicama i to je jedini način na koji možemo da pobedimo. U Beogradu smo odigrali meč sa velikim brojem poena, a mi smo tim koji mora da spusti protivnika na što manji broj poena i da tu tražimo svoju prednost. Moramo da pokažemo karakter, pravo lice i ako tako bude mi ćemo se na kraju radovati", rekao je on.

Utakmica se igra sutra od 17.00.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/partizanbc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter