Izvor:
16.01.2018 u 01:54
0

Dženkins se vratio u Beograd: „Umalo nisam promašio svlačionicu“!

Košarkaš Himkija Čarls Dženkins rekao je da voli da se vrati u Beograd i da očekuje tešku utakmicu protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde.

Dženkins se na početku razgovora našalio i rekao kako umalo nije promašio svlačionicu Himkija i ušao u Zvezdinu, a posle toga je krenuo ozbiljno.

"Uvek je lepo vratiti se ovde. Biće lepo što ću videti prijatelje i ponovo igrati pred sjajnim navijačima. Kada utakmica počne i tokom tih 40 minuta, ipak ću zaboraviti na to", rekao je Dženkins novinarima u Beogradu.

Zvezda i Himki će se u utorak u Beogradu sastati u 18. kolu Evrolige.

"Biće teška utakmica", naveo je Dženkins.

Čarls Dženkins je ukupno tri sezone proveo u Crvenoj zvezdi i rekao je da mu navijači srpskog kluba i dalje šalju poruke i da se trudi da svima odgovori.

b92.net
Foto: instagram/thejenkinsguy22

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter