Izvor:
23.01.2018 u 03:32
0

ALIMPPIJEVIĆ POSLE POBEDE U SKOPLJU: Ne osvrćemo se za sobom, Olimpijakos, Partizan…

Košarkaši Crvene zvezde savladalisu MZT (92:58) u 17. kolu regionalne ABA lige, a trener Dušan Alimpijević je istakao da se pred naredne obaveze nema potrebe osvrtati na zbivanja u Skoplju.

"Konačni rezultat (58:92) ne oslikava realno stanje. Razlika je napravljena u drugom delu utakmice, uz ozbiljan pristup svih igrača, prve i druge petorke i mislim da je to bila ključna stvar da se utakmica završi ovako, sa velikom razlikom. Prisutna je ozbiljnost kod svih momaka", istakao je šef struke Zvezde.

U taboru branioca titule bili su svesni da slične utakmice mogu da budu i "mine", pod uslovom da se ne shvate kako bi trebalo.

"Ovakve utakmice znaju biti vrlo nezgodne i zato smo joj prišli maksimalno ozbiljno. MZT ima određene povrede među igračima i kad se takve povrede dese, one znaju da ekipu 'okupe' i 'stisnu'. Kod nas se dogodilo da smo otišli u dobrom, pozitivnom pravcu", dodao je on i bez previše osvrtanja usmerio pažnju ka onome što dolazi.

"Utakmica je gotova, idemo na put i za nas je nepotrebno da se u svakoj analizi osvrćemo za sobom. U petak nas čeka Olimpijakosa, u ponedeljak Partizan i to je to", dodao je Alimpijević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter