Izvor:
29.01.2018 u 23:21
0

DEJAN MILOJEVIĆ: Predstojeća utakmica protiv skopskog MZT-a ključna u borbi za opstanak u ABA ligi!

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da je predstojeća utakmica protiv skopskog MZT-a ključna u borbi za opstanak u ABA ligi.

Posle 17 odigranih utakmica, Mega zauzima pretposlednje, 11. mesto na tabeli sa pet pobeda i 12 poraza, dok je makedonski tim poslednji sa dva trijumfa manje.

Milojević na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija i Nikolu Miškovića.

– U utorak dočekujemo MZT u utakmici koja je verovatno ključna u borbi za opstanak. Moraćemo da se izdignemo iznad trenutne situacije, da odreagujemo na pravi način s agresivnom odbranom i puno energije na terenu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo doći do veoma važne pobede i moći da se posvetimo borbi za što bolji plasman u ABA ligi, – rekao je Milojević.

Centar Mege Miloš Koprivica istakao je da je ekipa svesna važnosti predstojećeg meča.

– U utorak nam dolazi ekipa MZT-a koja će sigurno biti izuzetno motivisana da nas dobije. Svesni smo važnosti ovog susreta. MZT je kvalitetna i iskusna ekipa i verujem da nas očekuje tvrda utakmica. Daćemo sve od sebe da dobijemo ovaj meč i da do kraja lige ostvarimo sto bolji rezultat, – rekao je Koprivica.

Utakmica Mega – MZT igra se u utorak od 20h u hali PSC "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter