Izvor:
01.02.2018 u 21:59
0

NISMO BEZ ŠANSE: Alimpijević veruje da njegov tim može da napravi dobar rezultat protiv Baskonije! (foto)

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da njegova ekipa "nije bez šanse" na gostovanju protiv Baskonije u Evroligi.

"U odnosu na prvi meč, nije se mnogo toga promenilo kod njih. Promenili su trenera neposredno pred našu prvu utakmicu u Beogradu, igraju dobro, konstantni su i potpuno zasluženo su tu gde su na tabeli Evrolige, u ravnopravnoj borbi za plasman u Top 8", rekao je Alimpijević.

Crveno-beli su na 11. mestu na tabeli sa skorom od osam pobeda i 12 poraza, dok je španska ekipa deveta sa jednim trijumfom više.

"U pitanju je ekipa koja je jedna od najboljih na centarskim pozicijama. Imaju puno opcija na toj poziciji, čvrsti su, stabilni i sve to na pravi način povezuje igrom u oba pravca jedan od najboljih plejmejkera trenutno, Grejndžer", rekao je trener crveno-belih.

On se osvrnuo na period izmedju prve i ove druge utakmice sa Baskonijom.

"Oni se od tada nisu mnogo promenili, ali mi jesmo kao tim u odnosu na taj početak. Igrači su napredovali i individualno i sve to stavili u službu tima. Nismo bez šanse", rekao je Alimpijević.

Trener Zvezde za meč protiv Baskonije neće moći da računa na povređenog Pera Atića, kome se zbog povrede zadnje lože na poslednjem treningu pridružio i Marko Kešelj, ali je u avion za Vitoriju u poslednjem trenutku "uskočio" Džejms Feldin.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac naveo je da je pred njegovom ekipom teška utakmica, ali da crveno-beli u Vitoriju putuju sa velikim samopouzdanjem posle pobeda nad Olimpijakosom i Partizanom.

"Znamo da je Baskonija vrlo težak protivnik, igraju na svom terenu, znamo ih dobro, posebno su kvalitetni na pozicijama visokih igrača. I u Beogradu su igrali dobro, iskusni su, kažnjavali su svaku našu grešku. Dobar tim, ali ponavljam, želimo da napravimo dobar rezultat tamo i očekujem utakmicu koja će biti slična onoj u Beogradu", rekao je Davidovac.

Meč Baskonija – Crvena zvezda igra u petak od 20.30.

Izvor: B92
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter