Izvor:
03.02.2018 u 16:10
0

Stigle prve kritike: „To što radi Teodosić nije košarka“!

Zek Lou, jedan od najboljih i najcenjenijih novinara ESPN, često hvali srpske igrače u NBA ligi, ali sada je u svojoj redovnoj kolumni odlučio da kritikuje.

On, kao i većina u SAD, impresioniran je Teodosićevim umećem u napadu ističući da je "gotovo sve u vezi sa njim sjajno".

Ipak Amerikanci nisu navikli na evropski stil košarke, a jedna od stvari koju najviše "mrze" jeste namerna seča kontri – nešto što vas prvo nauče na treninzima u Evropi.

Teodosić je ceo život igrao na Starom kontinentu i logično i dalje primenjuje to pravilo da nema lakih poena na meču.

Lou u svom redovnom tekstu "Ten things I like and don't like", navodi kako je Teodosić odlučio da "ne igra odbranu protiv Pelikansa" i da je namerno prekinuo napad – što nije košarka.

On je najviše zamerio Milošu na tome što su dvojica igrača bila iza njega i da zbog toga nije bilo potrebe da pravi faul na sredini terena.

Zek piše kako je to stvar koja mora da se iskoreni u najjačoj ligi na svetu.

Video kako je Teodosić prekinuo kontranapad Pelikansa možete pogledati u kolumni novinara ESPN.

b92.net
Foto: Twitter/Milos Teodosic‏4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter