Izvor:
07.02.2018 u 18:50
0

SAIGRAČI GA IZNELI SA TERENA: Porzingis pokidao ukrštene ligamente kolena i završio sezonu!(VIDEO)

Košarkaš Njujork Niksa Letonac Kristaps Porzingis pokidao je prednji ukršteni ligament kolena tokom utakmice NBA lige sa Milvoki Baksima (89:103) u noći između utorka i srede.

Porzingis je zakucao preko zvezde Baksa Janisa Adetokunba i čini se da je iskrenuo članak leve noge pri doskoku. Dok je ležao na terenu držao se za koleno i udarao pesnicom o parket.

Pošto je Porzingis uz pomoć dvojice saigrača napustio teren, prvi čovek Niksa Stiv Mils i generalni direktor Skot Peri napustili su svoja mesta. Niksi su nekoliko sati posle utakmice objavili da je Porzingis pokudao ligament kolena, što znači da je sezona za njega završena, jer, oporavak od te crste povrede traje između šest i devet meseci.

Prozingis je najbolji igrač Niksa. Postizao je u proseku 22.9 poena po utakmici.

Na predstojećem Ol staru 18. februara, Porzingis je trebalo da nastupi za tim Lebrona Džejmsa. On će se tako priključiti Kazinsu i Kevinu Lavu koji su svoje učešće takođe morali da otkažu zbog povreda.

Odmah pošto je objavljeno da je povređen, Letoncu su počele da stižu poruke podrške kako odo saigrača, tako i od zvezda NBA lige.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter