Izvor:
10.02.2018 u 04:55
0

DELIJE ODALE POČAST NEBOJŠI GLOGOVCU: „Pionir“ zanemeo!

Minutom ćutanja pre košarkaške utakmice između Crvene zvezde i milanskog Armanija (100:89) u Evroligi odata je počast preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.

Prethodno su se sa razglasa čule čuvene reči Glogovca iz filma "Nebeska udica" – "Znaš ti kako se postaje šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš", na šta su navijači u dvorani "Aleksandar Nikolić" zanemeli.

Jedna grupa pristalica nosica je majice sa njegovim likom i natpisom "Jedan od nas", aludirajući na navijačko opredeljenje Glogovca.

Upravo su te reči iz "Nebeske udice" poslužile i fudbalskom klubu Crvena zvezda da mu, kada je objavljeno da je Glogovac u teškom stanju, pruži podršku.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter