Izvor:
11.02.2018 u 22:48
0

OVACIJE PEŠIĆU: Meč je obeležio povratak na klupu legendarnog srpskog trenera koji će do kraja sezone voditi Barselonu!

Ekipa Barselone pobedila je Bilbao sa 90:58, u 20. kolu Endesa lige.

Meč je obeležio povratak na klubu legendarnog srpskog trenera Svetislava Pešića koji će do kraja sezone voditi Barselonu.

Pre početka meča Pešić je dobio ovacije od publike u "Blaugrani", a igrači su na terenu pokazali pravu silu protiv nemoćnog Bilbaa.

Poeni su bili odlično raspoređeni, pa su tako po 12 postigli Pau Ribas, Ante Tomić, Adrijan Moerman i Toma Ertel. Dvocifren još bio je Pjer Oriola koji je postigao 10 poena.

Reprezentativac Srbije Dejan Todorović postigao je pet poena za goste, a najefikasniji bio je Šejn Hamik sa 12 poena.

Od ostalih igrača u Endesa ligi, Nikola Radičević postigao je 13 poena u pobedi Gran Kanarije nad Fuenlabradom, Aleksandar Cvetković je ubacio 10 u trijumfu Estudijantesa nad Betisom, za koji nije igrao Rade Zagorac.

Valensija je savladala San Pablo Burgos sa 90:76, a Goran Huskić ubacio je 15 poena, uz osam skokova i četiri asistencije u poraženom sastavu.

Izvor: B92
Foto:wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter