Izvor:
14.02.2018 u 14:43
0

KAKAV TRIPL-DABL JOKIĆA: Nikola se igrao sa Gasolom, ništa mu nije mogao ni Lovernj sa 26 poena! (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su San Antonio sa 117:109 uz tripl-dabl Nikole Jokića.

Somborac je ubacio 23 poena uz 11 asistencija i 13 skokova za 33 minuta na parketu, uz šut 8-15, čime je uspeo da neutrališe sjajnu partiju miljenika Grobara, Žofrija Lovernja.

Francuz je bio najbolji igrač San Antonio Sparsa sa 26 poena, 11 skokova i dve asistencije, ali je Jokić imao mnogo bolju podršku u Bartonu (20 poena) i Čendleru (17).

Igralo se veoma izjednačeno tokom većeg dela meča, Sparsima je u potpunosti pripala druga deonica i tada nisu ispuštali prednost, da bi presuda pala velikom završnom serijom posle 100:99 za San Antonio.

Velike muke sa Jokićem imao je i iskusni Pau Gasol, nisu se sa njime nosili ni ostali veterani poput Parkera i Đinobilija, pa je neminovan bio četvrti tripl-dabl u sezoni.

Denver je napravio seriju 18:3 i rešio meč u svoju korist, za sedmo mesto Zapada, a Jokić je zabeležio četvrti tripl-dabl u sezoni, odnosno 10. u karijeri.

Nadmašio je već nedavno legendarnog Divca, koji je u osam navrata dvocifreno popunio tri najvažnije statističke kolone.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter