Izvor:
24.02.2018 u 04:52
0

BAMBERG RAZBIO ZVEZDU! Debakl crveno-belih posle poraza finalu Kupa!

Zvezda je dobila pravu šamarčinu u Bambergu, gde je poražena sa 86:62! Nakon finala Kupa, gde su navijači crveno-belih crveneli zbog partije svojih pulena protiv Partizana, tek će da bride obrazi nakon očajne igre protiv šampiona Nemačke u 23. kolu Evrolige.

Zvezda je delovala kao razijena vojska, ako izuzmemo prvu četvrtinu, koju su igrači Dušana Alimpijevića odigrali dobro i dobili je sa 23:21.

Zatim je usledio neobjašnjiv pad i do kraja poluvremena Bamberg je imao +10. Zvezda u poslednjih pet minuta druge četvrtine nije ni postigla koš, pa je mogla i da bude srećna što je "samo" plus 10 za domaćina na poluvremenu.

Kada se očekivalo da se Zvezda trgne u drugom poluvremenu, usledio je totalni raspad u igri. Igrači su "divljali" sa nerezonskim šutevima, odbrana kao da nije postojala i šampion Srbije bio totalno razbijen, bez odbrane i dopustio je protivniku da slavi sa čak 24 poena razlike.

Telegraf
Foto: Euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter