Izvor:
25.02.2018 u 15:39
0

BOGDANOVO VEČE ZA PAMĆENJE: Eksplodirao je posle lude trojke sa 10 metara u poslednjim sekundama! (VIDEO)

Ludu utakmicu odigrali su Sakramento i Los Anđeles Lejkersi, a u derbiju Kalifornije na kraju su u neizvesnoj završnici slavili "Jezeraši" sa 113:108.

Sakramento je u dobrom delu utakmice imao vođstvo, ali su Lejkersi u završnici poslednje četvrtine sustigli domaćina,a zatim napravili i prednost, koju su uspeli da sačuvaju do kraja.

Malo je falilo da se Sakramento ipak vrati u igru u poslednjim sekundama, zahvsljujući maestralnom Bogdanu Bogdanoviću, koji je meč završio sa 21 poenom, 6 skokova i 4 asistencije.

Srpski košarkaš je na 12 sekundi pre kraja postigao ludu trojku sa 10 metara, a tom prilikom je i fauliran. Hala je eksplodirala, jer je Sakramentu iznenada vraćena nada da bi mogao da slavi u već izgubljenoj utakmici, pošto su tada Kingsi prišli na poen razlike.

Ali, Lejkersi su uspeli da sačuvaju prednost do kraja susreta zahvaljujući sigurnom izvođenju slobodnih bacanja i trijumfalno su se vratili iz prestonice Kalifornije.

Pored Bogdanovića 21 poen za Sakramento postigao je i Badi Hild. Kod Lejkersa se istakao Kentavijus Kaldvel-Poup sa 34 poena.

Nemanja Bjelica je dobio veću minutažu za Minesotu, nakon povrede Džimija Batlera. Za 32 minuta na parketu ubacio je 8 poena, imao 7 skokova i 4 asistencije.

Vukovi su ubedljivo savladali Čikago sa 122:104. Džef Tig je predvodio Timbervulfse sa 25 poena, Vigins je ubacio 23, Karl-Entoni Tauns 22, a po 19 su dodali Džamal Kraford i Tadž Gibson.

Kod Bulsa se istakao upravo bivši igrač Minesote, Zek Lavin, koji je ubacio 21 poen.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter