Izvor:
01.03.2018 u 02:56
0

HAOS U BOSNI ZAUSTAVIO VRŠČANE: Košarkaši iz Vršca blokirani na putu Sarajevo – Mostar na temperaturi minus 17!

Košarkaši Vršca blokirani su na putu Sarajevo – Mostar usled protesta tamošnjih boraca koji su zaustavili saobraćaj na svim glavnim saobraćajnicama u Bosni.

Vrščani se nalaze u kilometarskoj koloni kod Konjica u nimalo naivnoj situaciji jer je spoljna temperatura – 17. Ipak, razloga za paniku nema.

– Nije prijatno, ali za sada je, bar što se nas tiče, sve pod kontrolom. Nalazimo se u toplom. Takođe i imamo goriva. Sve vreme smo u kontaktu sa našim sutrašnjim domaćinima, ekipom Zrinjskog, ali i čelnicima ABA lige i čekamo dalja uputstva – rekao je za Novosti Predrag Kanački, direktor vršačkog kluba.

Zanimljivo, gotovo na istom mestu 2012. godine vršački klub, tada pod imenom Hemofarm, bio je zavejan, pa je na putu od Vršca do Mostara proveo neverovatnih 49 sati.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter