Izvor:
02.05.2016 u 13:49
0

DEJAN MILOJEVIĆ: Daćemo sve od sebe da dobijemo treći meč

megaleks

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa ima malo vremena da se oporavi za treći duel sa Crvenom zvezdom, ali da će učiniti sve da pobedom produži finalnu seriju ABA lige.

– Zvezda je dosta kvalitetnija ekipa od nas i kada smo u punom sastavu, a pogotovo kada imamo ovako skraćenu rotaciju zbog povreda. Izuzetno je kratak period za oporavak igrača, ali pokušaćemo da odigramo našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i da iskoristimo šansu da pobedimo, ukoliko nam se ukaže. Sam ulazak u finale je istorijski uspeh za klub, ali ćemo se potruditi da dostojanstveno završimo finalnu seriju – rekao je.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac je izjavio da će ekipa dati sve od sebe da dođe do pobede.

– U vrlo lošoj situaciji smo posle 0:2 u finalnoj seriji, gde se čini da smo svoju šansu propustili u prvom meču, dok smo u drugom bili u potpunosti nadigrani i to bih pripisao i dosta skraćenoj rotaciji zbog povreda. Daćemo sve od sebe da produžimo seriju bar za još jedan meč – rekao je Zagorac.

Utakmica između Mege i Crvene zvezde igra se večeras u 20.30 h u Sremskoj Mitrovici.

Tanjug
Foto: Facebook/KK Mega Leks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter