Izvor:
17.03.2018 u 15:13
0

Srpski trener preporodio Barselonu: „Eh da je Pešić došao ranije“…

Košarkaš Barselone Tomas Ertel smatra da bi se njegova ekipa plasirala u četvrtfinala Evrolige da je Svetislav Pešić ranije preuzeo klupu Katalonaca.

Pešić je "preporodio" Barselonu i bleži odlične rezultate, kako u Endesa ligi, tako i u Evropi. U 26. kolu takmičenja pokazali su dominaciju nad Olimpijakosom i sa 90:63 deklasirali Grke.

"Sa njim se mnogo bolje osećamo i znamo svoje uloge, to se videlo na parketu. Napredovali smo dosta i nadam se da ćemo biti još bolji kako sezona bude odmicala. Da je Pešić došao ranije bili bi smo u top osam. Zbog njega sam dobio dodatno samopouzdanje, on mi je dao slobodu", rekao je Ertel za "Eurohups".

Francuski košarkaš je na meču protiv Olimpijakosa prestigao Tea Papalukasa po broju asistencija pošto je ostvario 981 dodovanjem a ispred njega su samo Dijamntidis sa 1.255 dodavanja, Spanulis 1.237 i Miloš Teodosić sa 1.126.

"Znam koji su igrači ispred mene – Miloš Teoodosić, Vasilis Spanulis i Dimiri Dijamantidis, ali oni svi imaju više odigranih mečeva od mene. Srećom, Spanulis će se penzionisati jednog dana i ja ću zavšiti kao treći", dodao je Ertel.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter