Izvor:
17.03.2018 u 18:08
0

Alimpijević: Dangubić završio sezonu, potrebna mobilizacija!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević, pred duel sa Mornarnom na startu plej-ofa ABA lige, poručio je da je potrebna mobilizacija svih u klubu jer mnogi žele da "skinu" crveno-bele sa trona na Jadranu.

"Cele sezone pričamo o ovom cilju, sada smo mu se približili. Svi znamo koliki je značaj takmicenja i da je ulog Evroliga. Svi žele da sklone Zvezdu sa prvog mesta, vidite šta se dešava oko kluba. Jasno je, ceo klub mora da se mobiliše", rekao je Alimpijević na konferenciji za medije.

Za protivnika Mornar iz Bara ima veliko poštovanje zbog, kako je naglasio, odličnih igara ove sezone.

"Zasluženo su u plej-ofu, cenim šta su sve uradili. Puni su samopouzdanja, vidim da pričaju da nas se ne plaše, 10 puta to naglašavaju, ali mi to govori baš suprotno", rekao je mladi trener i dodao da ga raduje igra ekipe u poslednja dva meča kada su savladani Cibona i Valensija.

Kako ističe, dodatnu veru daje hala "Aleksandar Nikolić" u kome je Zvezda ove sezone izgubila samo dva puta, od Himkija i Panatinaikosa.

"Kad igramo kući cilj je jasan, bez obzira na ime protivnika", naveo je Alimpijević.

Loša vest za crveno-bele je što je krilni košarkaš Nemanja Dangubić najverovatnije završio sezonu zbog povrede.

"Bio je u Minhenu zbog problema sa kolenom koji traje nekoliko sezona. Ne želimo rizik, najbitnije nam je zdravlje igrača. Siguran sam da postoji rešenje za povredu. Njemu je najteže", zaključio je Alimpijević.

Prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige Crvena zvezda – Mornar igra se sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

tanjug.rs
Foto: aba-liga.com, euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter