Izvor:
23.03.2018 u 16:13
0

Ročesti: Fenerbahče jak, okrećemo se Mornaru!

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti kaže da je veliki kvalitet Fenerbahčea došao do izražaja u porazu od prvaka Evrope (83:60) u Evroligi, ali i dodao da je trenutno najbitnije da se njegov tim fokusira na drugu utakmicu polufinalne serije ABA lige protiv Mornara.

"Uradili su dobar posao, posebno na početku kada su bili u ritmu. Fenerbahče je jako dobar tim, njegovi igrači su manjali igru na više načina kako bi uticali na nas, kao u napadu, tako i u odbrani", rekao je Ročesti, koji se "brecnuo" na konstataciju novinara da Zvezdu nije išao šut i replicirao da to nije pitanje, već negativan komentar.

Amerikanac ističe da je Fenerbahče koristio svaku priliku da ugrozi crveno-bele.

"Koristili su naše slabosti, kada god bismo spustili ruku oni bi gađali, a uz to su i dobro skakali. Oni su tim za Fajnal-for, sa dugačkim rosterom i kvalitet pokazuju cele sezone".

Nema previše vremena za analizu jer ekipu Dušana Alimpijevića već u nedelju očekuje drugi meč protiv Mornara u Baru.

"U glavi nam je nedelja i duel sa Mornarom u vrućoj atmosferi. Čeka nas velika utakmica i važno je da posao oko finala završimo sad", zaključio je plejmejker crveno-belih.

Utakmica između Mornara i Crvene zvezde zakazana je za nedelju od 20 sati.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter