Izvor:
02.04.2018 u 12:48
0

DENVER SLAVIO POSLE PRODUŽETAKA: Nikola Jokić odigrao utakmicu za pamćenje! (VIDEO)

U izuzetno uzbudljivom meču košarkaši Denvera savladali su Milvoki posle produžetka 128:125, a srpski centar Nikola Jokić blistao je na terenu!

Tim iz Kolorada ostao je tako u trci za plasman u plej-of najjače košarkaške lige na svetu. Ostalo je pet utakmica do kraja regularnog dela, a Denver je prvi ispod crte na Zapadu.

Milvoki je imao meč u rukama. Na samo dva minuta do kraja utakmice Baksi su imali osam poena prednosti 111:103 i činilo se da će upisati trijumf i ugasiti nade Denvera da mogu do plej-ofa. Međutim, usledio je nestvaran preokret Nagetsa. Serijom 8:0 tim iz Kolorada je izborio produžetak.
Denver je bio bolji tim u ekstra vremenu. Posle trojke maestralnog Nikole Jokića na minut i 48 sekundi do kraja meča bilo je jasno da će Nagetsi upisati trijumf.

Najbolji u pobedničkom timu bio je srpski košarkaš Nikola Jokić. Popularni Džoker je odigrao spektakularan meč! Utakmicu je završio sa 35 postignutih poena (14/24 iz igre, 2/5 za tri, 5/5 slobodna bacanja), 13 skokova, 5 asistencija, 3 blokade i 4 izgubljene lopte za 44 minuta još jednom je bio ključan igrač u izuzetno važnom trijumfu svog tima.

Pored Jokića dobar meč odigrao je i Mari, koji je ubacio 27 poena, kao i Milsap koji je upisao dabl-dabl (26 poena, 13 skokova).
S druge strane blistao je Parker sa 35 poena, Bledso sa 31 i Grk Adetokumbo sa 18 postignutih poena i 12 skokova.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter